Lázně Libverda

Rekreační zařízení „SMRK“ v Lázních Libverda v roce 2017

Rekreační zařízení „SMRK“

Provoz v rekreačním středisku Odborového svazu státních orgánů a organizací a ZO Ministerstva financí ČR „SMRK“ vám nabízí příjemnou dovolenou příp. lázeňský pobyt v pěkném prostředí a dobrých klimatických podmínkách. Rekonstruované rekreační zařízení „SMRK“ (vzdálené 500 m od lázeňského centra) je umístěno v zahradě, pro děti hřiště s houpačkami, prolézačkou a pískovištěm, antukové hřiště na tenis, odbíjenou, nohejbal, venkovní stůl na stolní tenis, možnost posezení u krbu. Koupání – umělé koupaliště v Hejnicích (3 km), v Raspenavě (6 km), bazén v Novém Městě p. Smrkem (5 km), jezero Berzdorfer v Německu (37 km), lyžování – Swieradow Zdroj (19 km), Ještěd u Liberce (35 km).
Rekreační středisko lze využívat k:

• rekreačnímu pobytu (bez lázeňských služeb)
  • ubytování při lázeňské příspěvkové léčbě v Lázních Libverda, a.s. (zpravidla 3týdenní léčba)
  • rekreačnímu pobytu spojenému s krátkodobou léčebnou (rehabilitační) péčí.

• Veškeré informace o pobytu podává a objednávky přijímá: pí. Řehořová Vladimíra (tel. 224 142 474, fax 224 142 273, e-mail rehorova.vladimira@cmkos.cz).

Podrobnější informace naleznete ZDE
    Závaznou objednávku naleznete ZDE

Svazová rodinná rekreace 2017

Pro rok 2017 zajistil Odborový svaz státních orgánů a organizací formou rámcových smluv nabídku na zvýhodněné rekreační, wellness a lázeňské pobyty pro členy ZO OS SOO. Jedná se o známá střediska opakovaně využívaná členy OS již řadu let.
    Rekreační pobyty nabízí Hotel Engadin v Železné Rudě, Penzion Hejtman v Chlumu u Třeboně, Hotel Bezděz Staré Splavy (Máchovo jezero), Sporthotel Kácov – Kutná Hora, Horský hotel Skiland - Ostružná (Jeseníky) a Pension Adršpach24 – Dolní Adršpach.
    Lázeňské a wellness pobyty nabízí hotel Adamantino – Luhačovice, dále možno využít v lázeňských hotele ve Františkových Lázních a širokou nabídku lázeňských a wellness pobytů nabízí i společnost SPA.cz

Objednávky pobytů

V letošním roce 2017 probíhá nový systém objednávání rekreačních pobytů svazové rodinné rekreace.
    Veškeré objednávky probíhají přímo mezi členem ZO OS SOO a rekreačním střediskem, tzn., že členové ZO OS SOO si budou vybrané pobyty a služby objednávat individuálně, a to buď telefonicky, e-maile nebo písemně přímo s jednotlivým penzionem nebo hotelem.
    Pro uplatnění zvýhodněných cen pro členy OS, je nutné při rezervaci ubytování nahlásit rekreačnímu středisku svou příslušnost k OS SOO. Zvýhodněné ceny pobytů pro členy OS SOO platí také pro jejich rodinné příslušníky, kteří se pobytu zúčastní.

Doporučujeme

Jelikož některá střediska nabízejí rekreační pobyty jen určitou část roku (květen – září) a disponují malým počet lůžek na turnus (např. penzion Hejtman – Chlum u Třeboně, pension Adršpach 24 – Dolní Adršpach) doporučujeme si objednávky na letní prázdninové měsíce zajistit rezervaci se středisky co nejdříve, nejlépe do konce března 2017.

Důležité informace

Pro uplatnění zvýhodněné nabídky pobytu, bude člen OS při rezervaci pobytů prokazovat příslušnost k OS SOO průkazem člena ZO nebo potvrzení VZO, popř. potvrzením příslušného Informačního poradenského centra (u Individuálních členů).
    Cenovou nabídku jednotlivých středisek též najdete na stránkách OS SOO (www.statorg.cmkos.cz). Podrobnější informace o rekreačních střediscích a jejich storno podmínky naleznete u některých středisek přímo v této nabídce nebo na stránkách OS SOO (www.statorg.cmkos.cz), či na webových stránkách daného rekreačního střediska.

Případné dotazy nebo informace k pobytům přijímá: pí. Řehořová Vladimíra, tel: 224 142 474 nebo e-mail: rehorova.vladimira@cmkos.cz)

Kompletní nabídku „Svazové rodinné rekreace 2017“ naleznete ZDE

Nabídku Penzionu Adršpach 24 – Dolní Adršpach naleznete ZDE

Nabídku týdenních pobytů Sporthotelu Kácov, Kácov, okres Kutná Hora naleznete ZDE

Nabídku sportovních, prodloužených víkendů a víkendových pobytů Sporthotelu Kácov, Kácov, okres Kutná Hora naleznete ZDE

Nabídku Horského hotelu Skiland *** superior naleznete ZDE

Nabídku Rodinného penzionu Skiland naleznete ZDE

Nabídku Hotelu Bezděz *** Staré Splavy naleznete ZDE

Nabídku Penzionu Hejtman Chlum u Třeboně naleznete ZDE

Nabídku Hotelu Engadin Železná Ruda, okres Klatovy naleznete ZDE

Nabídku Horské Chaty Popelná na Losenici, Kašperské hory naleznete ZDE

V rámci „Svazové rodinné rekreace 2017“ Odborový svaz státních orgánů a organizací pro své členy a jejich rodinné příslušníky nabízí následující rekreační zařízení:

Nabídka OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví

Čeňkova Pila – Penzion Bystřina

Nabídka rekreace prostřednictvím Odborového svazu pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví pro rok 2017.

Nabídka rekreací Čeňkova Pila – Penzion Bystřina

Kontakt:
    Mgr. Ondřej Švec
    svec.ondrej@cmkos.cz
    dotazy@osppp.cz

Zdroj: Odborový svaz pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví „Nově otevřený penzion Bystřina“ naleznete ZDE
    Internetové stránky střediska naleznete ZDE

Nabídka rekreací OS skla, keramiky a porcelánu

OS skla, keramiky a porcelánu

Nabídka rekreací prostřednictvím Odborového svazu skla, keramiky a porcelánu pro rok 2017.

Nabídka zahraniční rekreace Chorvatsko – GRADAC (depandance Laguna).
    Nabídka zahraniční rekreace Chorvatsko – BAŠKO POLJE (depandance Alem).
    Informace ZDE.

Internetová stránka OS skla, keramiky a porcelánu ZDE.

Kontakt: Zdeněk Zmeškal – zmeskal.zdenek@ossklo.cz (tel. 222 711 123)

Hotel Olšanka v Praze

Hotel Olšanka

Nabídka ubytování pro členy Odborového svazu státních orgánů a organizací na rok 2017.

Ceník ubytování a služeb na rok 2017 naleznete ZDE.

Banketní mapu na rok 2017 naleznete ZDE.

Internetové stránky hotelu ZDE.

Fotogalerie hotelu ZDE.

Spolupráce s Lázněmi Františkovy Lázně a.s.

Františkovy Lázně a.s.

Odborový svaz státních orgánů a organizací i v roce 2017 spolupracuje s Lázněmi Františkovy Lázně a.s. Na základě dohody poskytne tato společnost zvýhodněné pobyty nejen pro členy OS SOO, ale také pro blízké osoby.
    Společnost Lázně Františkovy Lázně a.s. přidělila OS SOO k uplatnění slev jedinečný kód. Nárok na slevu ve výši 15 % je uplatněn pouze při uvedení tohoto rezervačního kódu. Slevový kód je určen výhradně pro členy našeho OS!

Akční nabídku platnou od 16. 1. 2017 do 26. 3. 2017 naleznete ZDE.

Celoroční nabídku zvýhodněných pobytů „VITAL“ a „RELAX“ naleznete ZDE.

Všeobecné informace ke zvýhodněným pobytům naleznete ZDE.

Cena všech kategorií u nabízených lázeňských hotelů a doplatky za stravu naleznete ZDE.

Mapu Františkových Lázní naleznete ZDE.

Leták Aquaforum naleznete ZDE.

Internetové stránky společnosti naleznete ZDE.

Spolupráce se společností HOTEL.cz

HOTEL.cz

Pro rok 2017 poskytování třídenních (2 noci), čtyřdenních (3 noci) a sedmidenních (6 nocí) pobytů pro členy OS SOO a jejich rodinné příslušníky ve vybraných ubytovacích zařízeních spa.cz.

Nabídku lázeňských a wellness pobytů v České republice naleznete ZDE.

Nabídku lázeňských a wellness pobytů na Slovensku naleznete ZDE.

Hotel Adamantino v Luhačovicích***

Amantio

Hotel nabízí pro rok 2017 zvýhodněné pobyty nejen pro členy OS SOO, ale také pro jejich rodinné příslušníky. Poskytování třídenních (2 noci), čtyřdenních (3 noci) a sedmidenních (6 nocí) pobytů pro členy OS SOO a jejich rodinné příslušníky v Hotelu Adamantino***.

Nabídku Hotelu Adamantino*** naleznete ZDE.

Internetové stránky hotelu naleznete ZDE.

Rekreační zařízení nabízená v rámci projektu „Odboráři sobě“

Za prvořadý cíl si projekt „Odboráři sobě“ klade zvýšit možnost využití kapacity rekreačních zařízení jednotlivých ZO a MO tak, aby objekt byl maximálně využit a tudíž majiteli přinesl dostatek finančních prostředků pro údržbu, popřípadě nezbytnou rekonstrukci tohoto rekreačního zařízení. Za významný rovněž považujeme poznatek, že jednotlivé ZO sdružené v OS nemají informace o tom, jaká rekreační zařízení ZO či MO našeho odborového svazu vlastní, respektive která je ochotna k rekreaci našim členům nabídnout.

Šumava

Rekreační zařízení Chata na Šumavě

Rekreační zařízení Chata na Šumavě – pasport.

Rekreační zařízení Chata na Šumavě – prezentace.

Jizerské hory

Rekreační zařízení Josefka v Jizerských horách

Rekreační zařízení Josefka v Jizerských horách – pasport.

Rekreační zařízení Josefka v Jizerských horách – prezentace.

„Odboráři sobě“

Předsednictvo Výboru OS rozhodlo na svém zasedání dne 28.6.2012 o spuštění dlouhodobě připravovaného projektu pod názvem „Odboráři sobě“.
    Podstata tohoto projektu spočívá v možnosti prezentace rekreačních zařízení, která jsou ve vlastnictví, případně spoluvlastnictví jednotlivých základních organizací našeho odborového svazu. OS nabízí možnost představit zájemcům o rekreaci jednotlivá rekreační zařízení ZO prostřednictvím webových stránek OS. Možnost využití odborových rekreačních zařízení ostatními členy OS, kteří nepaří do příslušné ZO, je zásadně dobrovolná a odvisí od zájmu jednotlivých ZO ve vztahu k racionálnímu využití jejich objektu.

Základní informace o projektu „Odboráři sobě“ nejdete ZDE.

Vzor pasportu (přihlášení rekreačního zařízení do projektu) naleznete ZDE.

V č

Poslední aktualizace: 15. 8. 2017