Lázně Libverda

Rekreační zařízení „SMRK“ v Lázních Libverda v roce 2021

Rekreační zařízení „SMRK“

Provoz v rekreačním středisku Odborového svazu státních orgánů a organizací a ZO Ministerstva financí ČR „SMRK“ vám nabízí příjemnou dovolenou příp. lázeňský pobyt v pěkném prostředí a dobrých klimatických podmínkách. Rekonstruované rekreační zařízení „SMRK“ (vzdálené 500 m od lázeňského centra) je umístěno v zahradě, pro děti hřiště s houpačkami, prolézačkou a pískovištěm, antukové hřiště na tenis, odbíjenou, nohejbal, venkovní stůl na stolní tenis, možnost posezení u krbu. Koupání – umělé koupaliště v Hejnicích (3 km), v Raspenavě (6 km), bazén v Novém Městě p. Smrkem (5 km), jezero Berzdorfer v Německu (37 km), lyžování – Swieradow Zdroj (19 km), Ještěd u Liberce (35 km).

Veškeré informace o pobytu podává a objednávky přijímá: pí. Řehořová Vladimíra (tel. 735 760 537, e-mail rehorova.vladimira@cmkos.cz).

Podrobnější informace naleznete ZDE
Závaznou objednávku naleznete ZDE
Fotogalerii naleznete ZDE

Svazová rodinná rekreace 2021

Pro rok 2021 zajistil Odborový svaz státních orgánů a organizací formou rámcových smluv nabídku na zvýhodněné rekreační, wellnes a lázeňské pobyty pro členy ZO OS SOO. Jedná se o známá střediska opakovaně využívaná členy OS již řadu let. Rekreační pobyty nabízí Penzion Hejtman v Chlumu u Třeboně, Hotel Bezděz Staré Splavy (Máchovo jezero), Hotel Šedý Vlk – Harrachov (Krkonoše), Hotel Skiland – Ostružná (Jeseníky). Širokou nabídku zvýhodněných lázeňských a wellnes pobytů v České republice na Slovensku nabízí společnost spa.cz. Dále je tu pro vás nabídka na lázeňské a léčebné pobyty ve Františkových Lázních a Lázních Poděbrady.

Objednávky pobytů

V letošním roce 2021 probíhá stejný systém objednávání rekreačních pobytů svazové rodinné rekreace jako v minulých letech.
Veškeré objednávky probíhají přímo mezi členem ZO OS SOO a rekreačním střediskem, tzn., že členové ZO OS SOO si budou vybrané pobyty a služby objednávat individuálně, a to buď telefonicky, e-maile nebo písemně přímo s jednotlivým penzionem nebo hotelem.
Pro uplatnění zvýhodněných cen pro členy OS, je nutné při rezervaci ubytování nahlásit rekreačnímu středisku svou příslušnost k OS SOO. Zvýhodněné ceny pobytů pro členy OS SOO platí také pro jejich rodinné příslušníky, kteří se pobytu zúčastní.

Doporučujeme

Jelikož některá střediska nabízejí rekreační pobyty jen určitou část roku (květen – září) a disponují malým počet lůžek na turnus (např. penzion Hejtman – Chlum u Třeboně) doporučujeme si objednávky na letní prázdninové měsíce zajistit rezervaci se středisky co nejdříve.

Důležité informace

Pro uplatnění zvýhodněné nabídky pobytu, bude člen OS při rezervaci pobytů prokazovat příslušnost k OS SOO průkazem člena ZO nebo potvrzení VZO, popř. potvrzením příslušného Informačního poradenského centra (u Individuálních členů).
Podrobnější informace o rekreačních střediscích a jejich storno podmínky naleznete u některých středisek přímo v této nabídce nebo na stránkách OS SOO (www.statorg.cmkos.cz), či na webových stránkách daného rekreačního střediska.

Případné dotazy nebo informace k pobytům přijímá: pí. Řehořová Vladimíra, tel: 224 142 474 nebo e-mail: rehorova.vladimira@cmkos.cz)

Kompletní nabídku „Svazové rodinné rekreace 2021“ naleznete ZDE

Nabídku Horského hotelu Skiland *** superior naleznete ZDE

Nabídku Rodinného penzionu Skiland naleznete ZDE

Nabídku Hotelu Bezděz *** Staré Splavy naleznete ZDE

Nabídku Penzionu Hejtman Chlum u Třeboně naleznete ZDE

Nabídku Hotelu Šedý Vlk, Harrachov naleznete ZDE

V rámci „Svazové rodinné rekreace 2021“ Odborový svaz státních orgánů a organizací pro své členy a jejich rodinné příslušníky nabízí následující rekreační zařízení:

Hotel Olšanka v Praze

Hotel Olšanka

Nabídka ubytování pro členy Odborového svazu státních orgánů a organizací na rok 2021.

Ceník ubytování a služeb na rok 2021 naleznete ZDE.

Leták ke konferencím na rok 2021 naleznete ZDE.

Internetové stránky hotelu ZDE.

Fotogalerie hotelu ZDE.

Spolupráce s Lázněmi Františkovy Lázně a.s.

Františkovy Lázně a.s.

Odborový svaz státních orgánů a organizací i v roce 2021 spolupracuje s Lázněmi Františkovy Lázně a.s. Na základě dohody poskytne tato společnost zvýhodněné pobyty nejen pro členy OS SOO, ale také pro blízké osoby.
Společnost Lázně Františkovy Lázně a.s. přidělila OS SOO k uplatnění slev jedinečný kód. Nárok na slevu ve výši 15 % je uplatněn pouze při uvedení tohoto rezervačního kódu. Slevový kód je určen výhradně pro členy našeho OS!

Celoroční nabídku zvýhodněných pobytů „VITAL“ a „RELAX“ naleznete ZDE.

Všeobecné informace ke zvýhodněným pobytům naleznete ZDE.

Mapu Františkových Lázní naleznete ZDE.

Internetové stránky společnosti naleznete ZDE.

Spolupráce s portálem Spa.cz

HOTEL.cz

Pro rok 2021 přinášíme pro členy OS SOO a jejich rodinným příslušníkům bohatou nabídku zvýhodněných pobytů v oblíbených hotelech a lázních v České republice a na Slovensku pro posílení zdraví a pro dobrou pohodu spa.cz.

Nabídku zvýhodněných lázeňských a wellness pobytů v České republice a na Slovensku naleznete ZDE.

Spolupráce s LH HOTELS & RESORTS

LH HR

Pro rok 2021 opět přinášíme pro členy OS SOO a jejich rodinným příslušníkům nabídku zvýhodněných pobytů českého hotelového řetězce LH Hotels & Resorts, který provozuje hotely v kategorii ****. Nabízené hotely jsou vybaveny kongresovými a wellnessovými středisky, a proto se v nich dobře cítí jak individuální cestovatelé, tak i firmy.

Internetové stránky hotelového řetězce LH Hotels & Resorts naleznete ZDE.

Informace o Hotelu LH Parkhotel Hluboká nad Vltavou naleznete ZDE.

Informace o Hotelu LH Dvořák Tábor naleznete ZDE.

Informace o Hotelu LH Jana Přerov naleznete ZDE.

Informace o Hotelu LH Vintage Design Hotel Sax Prague naleznete ZDE.

Prášilský ráj

Pod slovy Prášilský ráj si lze velmi snadno představit vše, co člověk očekává od pohodové dovolené v malebném prostředí Šumavy. V prvé řadě samotnou obec Prášily, uloženou pod svahy hor Ždánidla, Poledník a Formberg při březích Prášilského potoka. Její slavná historie se začala psát v první polovině 18. století s příchodem skelmistra Lorenza Gattermayera, který zde vystavěl sklářskou huť. Prášilský ráj zahrnuje rovněž nejrůznější možnosti ubytování, odpovídající vkusu, požadavkům či zájmům návštěvníků.

Nabídku společnosti Prášilský ráj naleznete ZDE.

Internetové stránky hotelu naleznete ZDE.

Spolupráce s Lázněmi Poděbrady a.s.

Lázně Poděbrady

Odborový svaz státních orgánů a organizací nově pro rok 2021 navázal spolupráci s Lázněmi Poděbrady a.s. Na základě dohody poskytne tato společnost zvýhodněné pobyty nejen pro členy OS SOO, ale také pro rodinné příslušníky.

Exkluzivní nabídku pro členy OS SOO a jejich rodinné příslušníky naleznete ZDE.

Internetové stránky společnosti naleznete ZDE.

Rekreační zařízení nabízená v rámci projektu „Odboráři sobě“

Za prvořadý cíl si projekt „Odboráři sobě“ klade zvýšit možnost využití kapacity rekreačních zařízení jednotlivých ZO a MO tak, aby objekt byl maximálně využit a tudíž majiteli přinesl dostatek finančních prostředků pro údržbu, popřípadě nezbytnou rekonstrukci tohoto rekreačního zařízení. Za významný rovněž považujeme poznatek, že jednotlivé ZO sdružené v OS nemají informace o tom, jaká rekreační zařízení ZO či MO našeho odborového svazu vlastní, respektive která je ochotna k rekreaci našim členům nabídnout.

Šumava

Rekreační zařízení Chata na Šumavě

Rekreační zařízení Chata na Šumavě – pasport.

Rekreační zařízení Chata na Šumavě – prezentace.

Ceník ubytovacích služeb a poplatků v rekreačním zařízení Nový Dvůr platný od 1. 4. 2020 naleznete ZDE.

Zásady pro provoz rekreačního zařízení Chata na Šumavě v Novém Dvoře naleznete ZDE.

Jizerské hory

Rekreační zařízení Josefka v Jizerských horách

Rekreační zařízení Josefka v Jizerských horách – pasport.

Rekreační zařízení Josefka v Jizerských horách – prezentace.

Ceník ubytovacích služeb a poplatků v rekreačním zařízení Josefově Dole – Antonínově platný od 1. 4. 2020 naleznete ZDE.

Zásady pro provoz rekreačního zařízení Chata na Šumavě v Josefově Dole – Antonínově naleznete ZDE.

„Odboráři sobě“

Předsednictvo Výboru OS rozhodlo na svém zasedání dne 28.6.2012 o spuštění dlouhodobě připravovaného projektu pod názvem „Odboráři sobě“.
Podstata tohoto projektu spočívá v možnosti prezentace rekreačních zařízení, která jsou ve vlastnictví, případně spoluvlastnictví jednotlivých základních organizací našeho odborového svazu. OS nabízí možnost představit zájemcům o rekreaci jednotlivá rekreační zařízení ZO prostřednictvím webových stránek OS. Možnost využití odborových rekreačních zařízení ostatními členy OS, kteří nepaří do příslušné ZO, je zásadně dobrovolná a odvisí od zájmu jednotlivých ZO ve vztahu k racionálnímu využití jejich objektu.

Základní informace o projektu „Odboráři sobě“ nejdete ZDE.

Vzor pasportu (přihlášení rekreačního zařízení do projektu) naleznete ZDE.

Poslední aktualizace: 12. 5. 2021